App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Johan Jansen nu keeperstrainer Sparta Nijkerk

Johan Jansen nu keeperstrainer Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Johan Jansen is komend seizoen de nieuwe keeperstrainer van Sparta Nijkerk. De 34-jarige doelman uit Terschuur moest vanwege een elleboogblessure noodgedwongen stoppen met keeper op hoog niveau en blijft nu toch aan Sparta Nijkerk verbonden.

De Derde divisieclub uit Nijkerk kwam deze week in het nieuws omdat de assistent-trainers John Kamphuis en Albert van Nijhuis en de keeperstrainer Ronald Evers per direct besloten te stoppen vanwege een moeizame werkverhouding met hoofdtrainer Eric Speelziek.

Als keeperstrainer krijgt Jansen bij Sparta Nijkerk te maken met drie nieuwe keepers: Mathijs Swaneveld (TEC), Sem van Steenis (FC Breukelen) en Douwe Knevel (VV Hoogland).

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |