Home Laatste Nieuws Aantal nieuwkomers FC Horst naar elf

Aantal nieuwkomers FC Horst naar elf

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Horst heeft nog twee nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Uit de eigen jeugd maakt de 19-jarige middenvelder Nick Kuypers de overstap naar de hoofdmacht en van DVS’33 komt de 20-jarige verdediger Bas van den Berg het eerste team van de tweedeklasser uit Ermelo versterken.

FC Horst had eerder al de komst van negen aanwinsten gemeld: Jimmy Lubbersen, Matijs Valstar en Matijn Bleijenburg (allen DVS’33), Richard Schweitz (EFC’58), Nick Zandstra (EFC’58), Tim Schep (SDC Putten), Mohammed Zekhnini (Zwart Wit’63), Marvin Hanenberg en Jeroen Buitenhuis

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |