Home Achterhoek Longa’30 en MASV spelen veel duels op zaterdag

Longa’30 en MASV spelen veel duels op zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De invoering van het weekendvoetbal heeft grote consequenties voor Longa’30 en MASV. Beide zondagclubs zijn door de KNVB ingedeeld in de Vierde divisie D, een competitie met tien zaterdagclubs en zes zondagclubs. Ook AZSV, VVOG, Scherpenzeel en SDV Barneveld zijn in deze competitie met veel clubs uit de noordelijke provincies ingedeeld.

Deze indeling betekent dat Longa’30 en MASV in ieder geval tien uitduels op zaterdagmiddag spelen. Daarnaast zullen de thuisduels tegen principiële zaterdagclubs ook op zaterdag gespeeld moeten worden. Tegen deze zaterdagclubs kunnen de thuiswedstrijden in Lichtenvoorde en Arnhem wel om 18:00 beginnen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl