App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DSV’61 geeft ervaren tweetal mooi afscheid

DSV’61 geeft ervaren tweetal mooi afscheid

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lennart Juffer en Martijn Smals hebben in stijl afscheid genomen van de hoofdmacht van DSV’61. Het tweetal speelde jarenlang in het eerste elftal van de oranjezwarte formatie uit Doornspijk. Juffer en Smals besloten te stoppen met prestatievoetbal om komend seizoen meer tijd te hebben voor hun gezin.

Op Sportpark De Haere werd een afscheidswedstrijd georganiseerd waarin een formatie van oud-DSV met 3-2 won van het eerste elftal dat met talentvolle jeugd werd aangevuld. Na een periode van vijftien jaar in de derde klasse degradeerde DSV’61 via een nederlaag in de nacompetitie tegen Reaal Dronten naar de vierde klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |