Home Laatste Nieuws DZC’68 wint Achterhoek Cup

DZC’68 wint Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 heeft de Achterhoek Cup gewonnen door in de finale SV Grol met 1-0 te verslaan. Linksbuiten Cas Evers maakte halverwege de eerste helft met een kopbal de enige goal. Eersteklasser DZC’68 speelt nu op dinsdagavond 11 juli thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen De Graafschap.

Op een goed bezocht Sportpark Dichteren in Doetinchem kregen beide ploegen veel meer kansen dan de 1-0 eindstand doet vermoeden. DZC’68 had in de eerste helft tweemaal pech met een bal op de paal, terwijl ook Grol twee grote kansen kreeg. Ondanks de interessante spelregelwijziging van de intrap in plaats van de inworp kwam de tweede helft moeizaam op gang door wat kleine overtredingen, blessures en wissels. Het laatste kwartier en de zeven minuten blessuretijd waren echter zenuwslopend met grote kansen over en weer. Verder dan een afgekeurd doelpunt kwam SV Grol echter niet waardoor DZC’68 een goed seizoen promoveert tot een uitstekend seizoen met de winst van de uitstekend georganiseerde Achterhoek Cup.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |