Home Laatste Nieuws Vanavond beslissing over promotie RKHVV

Vanavond beslissing over promotie RKHVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op Sportpark ’t Wooldrik in Borne wordt vanavond om acht uur de nacompetitiewedstrijd tussen NEO en Nemelaer gespeeld. RKHVV zal de uitkomst van deze wedstrijd met meer dan bovengemiddelde belangstelling volgen. Wanneer NEO vanavond met 1-0 of 2-1 wint, promoveert de club uit Huissen naar de Vierde divisie.

Door de 3-2 nederlaag tegen Nemelaer en de 2-1 overwinning op NEO is RKHVV afhankelijk van de uitkomst van de derde wedstrijd in de halve competitie voor een plek in de Vierde divisie. De bezoekers uit Brabant hebben vanavond aan een gelijkspel voldoende om te promoveren en hebben ook feest bij een doelpuntrijke nederlaag met 1 goal verschil (3-2, 4-3). De thuisclub moet met twee doelpunten verschil winnen om te promoveren naar de Vierde divisie.

Stand:
1. Nemelaer 1.3 (3-2)
2. RKHVV 2.3 (4-4)
3. NEO 1.0 (1-2)

RKHVV won zowel de strafschoppenserie van Nemelaer als van NEO en promoveert daarom ook bij een 2-1 zege van NEO.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |