Home Laatste Nieuws Tien nieuwe spelers voor Leones

Tien nieuwe spelers voor Leones

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Met tien nieuwe spelers en een nieuwe trainer begint Leones op 10 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club uit Beneden-Leeuwen degradeerde via de nacompetitie naar de tweede klasse en is er alles aan gelegen om komend seizoen beter voor de dag te komen.

De nieuwe trainer John Laponder kan op Sportpark Het Zijvond beschikken over een selectie van 26 spelers, hierbij zitten tien nieuwe spelers: Jaap Jansen (AWC), Laurens van Dreumel (DSZ), Furka Aksoy (SC NEC), Haitam Chibane (Theole), Sam van Empel (TEC), Bram van Baren (DSZ), Dries Belaraj (DIO’30), Cas van der Wal (AWC), Werner van der Beek (TEC) en Justin Janssen (Leones zaterdag 1).

De laatste keer dat Leones in de tweede klasse uitkwam, was in het seizoen 2017/18. Toen werd de geelzwarte formatie uit Beneden-Leeuwen kampioen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |