Home Laatste Nieuws Flinke breuk in technische staf Sparta Nijkerk

Flinke breuk in technische staf Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De assistent-trainers John Kamphuis en Albert van Nijhuis en de keeperstrainer Ronald Evers zijn per direct gestopt bij Sparta Nijkerk omdat ze niet meer samen kunnen werken met hoofdtrainer Eric Speelziek. De 54-jarige hoofdtrainer is sinds seizoen 2018/19 werkzaam bij de Derde divisieclub uit Nijkerk. Sparta Nijkerk eindigde dit seizoen op de achtste positie in de Derde divisie A.

Op de website van Sparta Nijkerk wordt de beslissing toegelicht:

EINDE SAMENWERKING TECHNISCHE STAF SPARTA NIJKERK

De assistent- trainers van de A- selectie, John Kamphuis, Albert van Nijhuis en keeperstrainer Ronald Evers, hebben ons aangegeven zich niet meer te kunnen vinden in een verdere samenwerking met hoofdtrainer Eric Speelziek. Door de Technische Commissie is, in overleg met het bestuur van de Businessclub, geprobeerd een andere invulling van hun werkzaamheden te vinden maar daar kon helaas geen overeenstemming over worden bereikt.

Wij respecteren het besluit van John, Albert en Ronald en willen uiteraard niet nalaten hen te bedanken voor hun inzet voor Sparta Nijkerk. De TC beraadt zich over de invulling van een nieuwe staf. Verder nieuws volgt hopelijk zo spoedig mogelijk.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |