Home Achterhoek Oefenzeges Motherwell FC en Be Quick Z

Oefenzeges Motherwell FC en Be Quick Z

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op het fraaie Sportpark de Wildbaan van de kersverse derdeklasser VV Reünie heeft het Schotse Motherwell FC een vriendschappelijke wedstrijd tegen Derde divisieclub HSC’21 met 0-1 gewonnen. In Borculo was het enige doelpunt van de wedstrijd een eigen goal. In de blessuretijd van de eerste helft werd deze gescoord door HSC’21-verdediger Mika Schrijver. De club uit Haaksbergen had in de goed bezochte oefenwedstrijd op voorsprong kunnen komen als Arantis Roep scherper in de afronding was geweest na een schitterende counter. Vrijdagavond speelt Motherwell, uitkomend in de hoogste Schotse competitie, op Sportpark ’t Hach in Harreveld tegen Longa’30.

Derdeklasser Be Quick Zutphen won dinsdagavond een oefenwedstrijd met 4-2 van vierdeklasser WWNA.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl