Home Laatste Nieuws Makkelijk scorende spits vertrekt bij TEC

Makkelijk scorende spits vertrekt bij TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks een doorlopend contract tot de zomer van 2024 vertrekt Marciano Mengerink bij TEC meldt Topamateurvoetbal.com. De 32-jarige spits kwam vorig seizoen van VV Katwijk over naar Tiel, maar mede door een zware knieblessure werd zijn periode bij TEC geen succes. In goed onderling overleg is de overeenkomst tussen TEC en Mengerink per direct ontbonden.

De spits uit Warnsveld met een verleden bij onder meer FC Zutphen en SDV Barneveld maakte vooral bij Katwijk veel indruk. Bij de huidige kampioen van de Tweede divisie kwam Mengerink in 160 wedstrijden in de Tweede divisie tot 77 goals. Bij TEC kwam Mengerink in twaalf competitieduels tot vijf doelpunten, waarna de zware knieblessure volgde waardoor de spits waarschijnlijk tot oktober uitgeschakeld. is.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |