Home Laatste Nieuws Drie talenten sluiten aan bij hoofdmacht VVO

Drie talenten sluiten aan bij hoofdmacht VVO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VVO heeft drie talenten aan de selectie voor het nieuwe seizoen toegevoegd. De 18-jarige verdediger Wouter Sprenger, middenvelder Cas Roos en de 19-jarige verdediger Daan van den Broek maken de overstap van het onder 19-1 team van VVO naar de hoofdmacht van trainer Peter Gerritsen.

De geelzwarte formatie uit Velp kende afgelopen seizoen een vliegende start in de derde klasse B met winst van de eerste periodetitel. Uiteindelijk eindigde VVO op de vijfde positie en werd het in de eerste ronde van de nacompetitie uitgeschakeld door Quick 1888.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |