Home Laatste Nieuws SV Hatto-Heim krijgt toptalent terug

SV Hatto-Heim krijgt toptalent terug

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Damian Halfwerk keert komend seizoen terug bij SV Hatto-Heim. De 21-jarige centrale verdediger speelde in de jeugd van de tweedeklasser uit Hattem toen hij gescout werd door FC Twente. Na twee seizoenen in Enschede vertrok Halfwerk naar PEC Zwolle waar hij acht seizoenen voetbalde. In de zomer van 2021 maakte de verdediger de overstap naar Sparta Nijkerk om daar twee seizoenen in het onder 23 elftal uit te komen.

Halfwerk keert per direct terug op Sportpark Het Achterveen, enerzijds omdat Halfwerk geen doorgroeimogelijkheden zag bij Sparta Nijkerk en anderzijds omdat er bij SV Hatto-Heim veel vrienden van Halfwerk spelen en de club van hoofdtrainer Jan Peter Jonkman in de tweede klasse op een mooi niveau uitkomt.

SV Hatto-Heim eindigde vorig seizoen als de nummer acht van de tweede klasse I, maar zag wel de ervaren Gerben van de Worp en Michel Kordon bij de hoofdmacht vertrekken.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |