App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvaller keert terug bij FC Zutphen

Aanvaller keert terug bij FC Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nathan Greven sluit komend seizoen aan bij tweedeklasser FC Zutphen. De 22-jarige aanvaller stopte in de winterstop bij csv Apeldoorn omdat hij werk en voetbal niet meer kon combineren en maakt komend seizoen bij zijn oude club zijn rentree op de voetbalvelden. Bij FC Zutphen wordt Greven de opvolger van Benjamin Roters die naar divisieclub AZSV uit Aalten vertrok.

Greven maakte twee jaar geleden de overstap van FC Zutphen naar csv Apeldoorn en werd in zijn eerste seizoen bij de roodgele formatie uit Apeldoorn direct kampioen van de eerste klasse. Greven scoorde onder meer in de kampioenswedstrijden tegen VV Hierden. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller tot de winterstop in de Vierde divisie uit voor csv Apeldoorn om na 45 officiële wedstrijden in Apeldoorn terug te keren op Sportcomplex ’t Meijerink.

Na het kampioenschap van de derde klasse E keert FC Zutphen komend seizoen na de degradatie in 2019 weer terug in de tweede klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |