Home Laatste Nieuws GVVV promoveert naar Tweede Divisie

GVVV promoveert naar Tweede Divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

GVVV speelt volgend seizoen weer in de Tweede divisie. De club uit Veenendaal met veel Gelderse spelers was in de finale van de nacompetitie met 2-0 te sterk voor SteDoCo. De eerste wedstrijd in Hoornaar had GVVV ook al met 1-2 gewonnen. De ploeg van trainer Gery Vink keert na een seizoen in de Derde divisie dus direct terug op het hoogste amateurniveau.

In de blessuretijd van de eerste helft scoorde Quincy Veenhof uit Ede met een laag en hard schot van 25 meter de openingstreffer. In de tweede helft besliste invaller Ilias Latif op aangeven van invaller Genrich Sillé de wedstrijd: 2-0. De naar Scherpenzeel vertrekkende middenvelder Danny de Leeuw kreeg in de slotfase een publiekwissel.

GVVV promoveert samen met ADO’20 en ACV naar de Tweede Divisie. OFC, IJsselmeervogels en TEC degraderen uit de Tweede divisie. De Treffers is volgend seizoen de enige Gelderse club op het hoogste amateurniveau.

Opstelling GVVV: Van Willige; Dumay, Nejmi, Potjes, Adnane; Maguire, De Jong, De Leeuw, Burgering, Veenhof en Vergara Berrio.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |