Home Laatste Nieuws Afscheidswedstrijd voor drie OWIOS-iconen

Afscheidswedstrijd voor drie OWIOS-iconen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vrijdagavond 30 juni wordt op het fraaie Sportpark Bovenmolen in Oldebroek de afscheidswedstrijd van Bennie Veldhoen, Hendrik Uitslag en doelman Herold Ponstein gespeeld. Het drietal wordt door OWIOS bedankt voor jarenlange trouwe dienst in de hoofdmacht van de groen-witte formatie. 

De afscheidswedstrijd wordt 30 juni op het Sportpark in Oldebroek gespeeld en begint om 19:30. Het betreft een wedstrijd tussen het OWIOS 1 van nu en een selectie van spelers van OWIOS uit het seizoen 2012/13.

OWIOS maakt van de gelegenheid gebruik om ook afscheid te nemen van de spelers Ruben van Loo, Nick Bastiaan en Vinn van Koldenhoven die ook zullen vertrekken bij OWIOS 1 en van de stafleden: Bülent Akar, Henk Uitslag, Edwin van Koldenhoven en Edwin Hoogland.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |