Home Laatste Nieuws TEC versterkt zich met linksback

TEC versterkt zich met linksback

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft Adil Lechkar aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Lechkar is een 21-jarige linksback die afgelopen seizoen voor FC Aalsmeer uitkwam, dat kampioen werd in de westelijke tweede klasse.

Lechkar speelde in de jeugd van AFC en Almere City en kwam via SV Argon in de zomer van 2022 bij FC Aalsmeer terecht. Mede vanwege het vertrek van Guido van Rijn van TEC naar Kozakken Boys was de Derde divisieclub uit Tiel op zoek naar een linksback.

Op de website van TEC geeft Lechkar een toelichting: “De afgelopen weken heb ik een aantal keer bij TEC meegetraind en dat voelde goed. Het afgelopen seizoen heb ik een goed seizoen gehad bij FC Aalsmeer en ben daar ook belangrijk geweest. Ik denk dat het nu tijd is voor een volgende stap zodat ik mezelf nog verder kan ontwikkelen. Ik wil veel leren en hier bij TEC kan ik veel leren van mijn teamgenoten en de trainers. Ik verheug me er enorm op om met deze selectie een sterk seizoen neer te zetten met veel overwinningen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |