Home Achterhoek SDOUC moet op zoek naar opvolger Vreman

SDOUC moet op zoek naar opvolger Vreman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SDOUC moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Jan Vreman wordt volgend seizoen hoofdtrainer van De Graafschap en die functie is niet te combineren met het trainen van de club uit Ulft.

De 57-jarige Vreman begon in november 2019 als hoofdtrainer van SDOUC en combineerde deze functie met een rol als trainer in de opleiding bij De Graafschap. SDOUC promoveerde in 2022 bijna naar de eerste klasse, maar degradeerde dit seizoen verrassend via de nacompetitie naar de derde klasse.

Op de website van SDOUC staat onderstaande toelichting:

Het komend seizoen wordt Jan Vreman hoofdtrainer bij De Graafschap. Bestuur en leden van SDOUC wensen Jan veel succes met deze nieuwe uitdaging en vinden het een terechte benoeming bij de club die hij zoveel jaren trouw is gebleven. Het hoofdtrainerschap bij De Graafschap is voor Jan niet te combineren met die bij SDOUC. Tot onze grote spijt moeten wij daarom afscheid nemen van Jan.

Jan Vreman is in november 2019 gestart als hoofdtrainer bij SDOUC. Er is sprake geweest van een synergie tussen trainer en spelers, waardoor met verzorgd en attractief voetbal goede resultaten zijn behaald. Na een superseizoen ’21-’22 werd op één punt de promotie naar de 1e klasse gemist. Vanwege een groot aantal blessures ging het de 2e helft van het afgelopen seizoen verkeerd.

Bestuur en Technische Commissie gaan naarstig op zoek naar een opvolger.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |