App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zes versterkingen voor SCE

Zes versterkingen voor SCE

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na het overtuigende kampioenschap van de vierde klasse in 2022 kende SCE ook een ijzersterke start in de derde klasse. De Nijmeegse club won direct de eerste periodetitel, maar eindigde na een moeizame tweede competitiehelft achter kampioen Trekvogels en RKSV Driel op de knappe derde plaats. Na een sterke 0-3 zege op SDOUC sneuvelde SCE in de halve finale van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse met duidelijke cijfers tegen Beuningse Boys: 5-0.

Voor het tweede seizoen in de derde klasse begroet de club uit Lindenholt zes nieuwe aanwinsten: Guido Peters (De Treffers), Cherano Hasselbaink (Quick 1888), Mo Channouf, Antoine in den Bosch (WVW), Jesse van Benthem (Orion) en Lahoucine Dairaa.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |