Home Laatste Nieuws Negen nieuwe spelers voor FC Horst

Negen nieuwe spelers voor FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De selectie van FC Horst heeft voor komend seizoen een flinke renovatie ondergaan. Bij de tweedeklasser uit Ermelo vertrekken veertien spelers uit de selectie, maar er worden ook negen aanwinsten aan de hoofdmacht toegevoegd.

Drie van de negen versterkingen van FC Horst komen van grote buurman DVS’33: Jimmy Lubbersen, Matijs Valstar en Matijn Bleijenburg. Van derdeklasser EFC’58 komen Richard Schweitz en Nick Zandstra. Tim Schep komt van eersteklasser SDC Putten en Mohammed Zekhnini maakt de overstap van derdeklasser Zwart Wit’63 naar Sportpark De Adelaar. Bovendien worden Marvin Hanenberg en Jeroen Buitenhuis die zonder club zaten aan de selectie toegevoegd.

In de voorbereiding krijgen Nick Kuypers (eigen jeugd) en Bas van den Berg (DVS’33) een kans om zich in de eerste selectie te voetballen. Afgelopen seizoen eindigde FC Horst op de zevende positie in de middenmoot van de tweede klasse I.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl