Home Laatste Nieuws Twee versterkingen voor vv Hierden

Twee versterkingen voor vv Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tweedeklasser vv Hierden heeft voor het nieuwe seizoen de selectie met nog twee aanwinsten versterkt: Ryan Bons en Gerjan van den Ham.

Ryan Bons is een 20-jarige controlerende middenvelder die in de jeugd van FC Horst heeft gespeeld en al jaren uitkomt voor DVS’33. Bij de divisieclub uit Ermelo was Bons de laatste twee seizoenen in het onder 23 elftal actief.

Gerjan van den Ham komt van derdeklasser EFC’58 naar Sportpark Mheenzicht. Van den Ham is een 23-jarige fysiek sterke middenvelder die ook als back kan spelen en hoopt bij de tweedeklasser uit Hierden een volgende stap in zijn ontwikkeling als voetballer te zetten.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |