Home Laatste Nieuws Ervaren aanvaller naar Sparta Nijkerk

Ervaren aanvaller naar Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sparta Nijkerk heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Kevin Sterling. De 31-jarige aanvaller maakt de overstap van IJsselmeervogels waarmee hij afgelopen seizoen naar Derde divisie degradeerde.

Sterling heeft met AFC, Stormvogels, Katwijk, Koninklijke HFC, Spakenburg, TEC en dus IJsselmeervogels een indrukwekkend rijtje met clubs achter zijn naam. Afgelopen seizoen was de snelle voorhoedespeler goed voor 28 wedstrijden in de Tweede divisie en drie doelpunten. In totaal staat Sterling op 175 duels op het hoogste amateurniveau en 33 goals.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |