Home Arnhem Herkansing RKHVV in halve competitie

Herkansing RKHVV in halve competitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks de 3-1 nederlaag tegen AFC’34 heeft RKHVV nog steeds een kans om volgend seizoen in de Vierde divisie uit te komen. RKHVV zal met NEO en Nemelaer in een halve competitie gaan strijden voor één ticket in de Vierde divisie. De wedstrijden staan voor 22, 25 en 29 juni op het programma, de volgorde van de wedstrijden is nog niet definitief. RKHVV begint donderdag met een uitwedstrijd tegen Nemelaer.

Nemelaer uit het Brabantse Haaren werd tweede in de zuidelijke eerste klasse B en verloor zondag met 2-0 van EVV Echt. NEO uit Borne eindigde op de tweede plaats in de noordelijke eerste klasse E en verloor de finale met 1-0 van Best Vooruit. Overigens vertrekt NEO donderdag voor een al lang gepland teamuitje naar Mallorca.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl