Home Laatste Nieuws Bekroning uitstekend seizoen vv Hierden blijft uit

Bekroning uitstekend seizoen vv Hierden blijft uit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een uitstekend seizoen is vv Hierden in de finale van de nacompetitie door DOS’37 met 2-1 verslagen. Het team van trainer van Bert van Hunenstijn zal dus ook volgend seizoen in de tweede klasse uitkomen.

Met een tweede plaats achter het sterke Batavia’90 en nacompetitiezeges op Gramsbergen (4-2) en Unicum (1-0) moest Hierden zaterdagmiddag in Hattem de kroon op een fantastisch seizoen zetten. In de eerste helft was DOS’37 uit Vriezenveen echter duidelijk de bovenliggende partij en nadat een vrije trap op de paal eindigde, werd het halverwege de eerste helft wel 1-0 voor DOS’37. Na een extra lange pauze in verband met vuurwerk van de Hierden-aanhangers, was de tweede helft gelijkwaardiger. DOS’37 leek een kwartier voor tijd het duel te beslissen, maar de aansluitingstreffer van Brian Klaassen tien minuten voor tijd was een garantie voor een spannende slotfase met nog een aantal kansen maar zonder treffer: 2-1.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |