Home Achterhoek Nog twee versterkingen voor MASV

Nog twee versterkingen voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander heeft MASV vlak voor het verstrijken van de overschrijvingsperiode nog twee spelers naar Arnhem gehaald. Jack van Luijken en Floris Liet zijn de veertiende en vijftiende aanwinst voor de debutant in de Vierde divisie.

Jack van Luijken is een lange centrale verdediger die onder meer in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles heeft gespeeld. De 20-jarige Van Luijken heeft zowel de Nederlandse als Nieuw-Zeelandse nationaliteit en kwam voor het laatst uit voor Bay Olympic in Nieuw Zeeland. Floris Liet is een talentvolle aanvaller die aan het eind van vorig seizoen in het eerste van DZC’68 debuteerde en afgelopen jaar in de jeugd bij De Treffers voetbalde.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |