Home Laatste Nieuws Nieuwe club voor aanvoerder TEC

Nieuwe club voor aanvoerder TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Basil Camara maakt de overstap van TEC naar IJsselmeervogels. De 30-jarige centrale verdediger uit Apeldoorn had eerder aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe vereniging en heeft met de grote amateurclub uit Spakenburg zijn gewenste bestemming gevonden. IJsselmeervogels degradeerde net als TEC naar de Derde divisie en zal snel terug willen naar het hoogste amateurniveau.

Camara speelde in de het verleden onder meer voor Groen Wit’62, SV Zwolle, WSV Apeldoorn, PEC Zwolle, WHC, Go Ahead Eagles en DVS’33 om vanaf 2020 drie seizoenen bij TEC te spelen. Ook speelde de verdediger interlands voor Guinee-Bissau.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl