Home Laatste Nieuws De Paasberg promoveert naar de derde klasse

De Paasberg promoveert naar de derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Paasberg speelt volgend seizoen in de derde klasse. De Arnhemse ploeg was in Apeldoorn op het terrein van ZVV’56 in de finale van de nacompetitie met 2-1 te sterk voor WZC Wapenveld.

De Paasberg leek na doelpunten van de aanvallers Jesse ter Beek en Mohammed Saeidi in het eerste kwart van de wedstrijd op weg naar een makkelijke overwinning, maar het massaal gesteunde WZC Wapenveld kwam steeds beter in de wedstrijd. Vlak voor rust scoorde Mike Burgmeijer de aansluitingstreffer: 2-1.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd was WZC Wapenveld nog enkele malen dichtbij de gelijkmaker, maar na de 2-1 eindstand kon de blauwgele formatie van de nieuwe trainer John Raaijman de gewenste promotie naar de derde klasse vieren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |