Home Laatste Nieuws VV Krayenhoff teleurgesteld na uitstel komst kunstgrasveld

VV Krayenhoff teleurgesteld na uitstel komst kunstgrasveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff promoveerde vorige maand als de kampioen van de vierde klasse E voor de eerste keer in de clubgeschiedenis naar de derde klasse. Bovendien kreeg de Nijmeegse club in november 2022 van de gemeente Nijmegen groen licht om het zeer matig bespeelbare veld van Sportpark De Schoonhorst te vervangen door een kunstgrasveld.

De komst van het kunstgrasveld verloopt echter alles behalve voorspoedig. Het bestuur van de Nijmeegse derdeklasser heeft op de eigen Facebook-pagina onderstaand bericht geplaatst:

Beste leden en vrienden,

Helaas moeten wij jullie mededelen, dat het kunstgras is uitgesteld. Tot wanneer, is voor ons nog onduidelijk.

De gemeente heeft zelf de lopende aanvraag, voor de vergunning ingetrokken. Dit ivm het niet volledig aanleveren van de juiste gegevens aan de ODRN ( Omgevings Dienst Regio Nijmegen ) voor de vergunningen. De ODRN is een overheidsinstantie, deze de aanvraag voor de vergunning moet goedkeuren.

Op dit moment, is de gemeente bezig om wel de juiste gegevens te verzamelen en opnieuw de aanvraag voor de vergunning in te dienen. De gemeente kan ons géén termijn geven, hoe lang dit gaat duren.

Wij als club, zijn het zat om weer in de maling genomen te worden, door de gemeente. En zullen samen met de bewoners, die langs het veld wonen, de pers op gaan zoeken. Want het gevoel bekruipt niet alleen ons, maar ook de omwonenden, dat we gepest worden en aan het lijntje worden gehouden.

Samen blijven wij strijden voor VV Krayenhoff, wij houden jullie op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Krayenhoff

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |