App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijf aanwinsten voor Sportclub Bemmel

Vijf aanwinsten voor Sportclub Bemmel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser Sportclub Bemmel heeft de selectie voor het nieuwe seizoen met vijf aanwinsten uitgebreid. De zondagclub uit Bemmel greep afgelopen seizoen als de nummer vijf van de eerste klasse D net naast de prijzen en neemt afscheid van een aantal vaste waarden. Zo krijgt aanvoerder en clubicoon Ricky Houterman op zaterdag 19 augustus een afscheidswedstrijd aangeboden. Ook Lars Cornelissen, Wouter Phijffer, Ian Puntman en Sander Kooper stoppen bij de roodzwarte hoofdmacht. Verder neemt het team van trainer Rob Bouman afscheid van doelman Nick Bender (DVOL) en Djoi van Blijderveen (Angeren).

Daartegenover staat de komst van Job Spijker (Eldenia), Rein Wagenaar (Beuningse Boys), Joeri Wijkamp (De Treffers), Jurgen van Swaaij (HAVO) en Raoul Milder (Eldenia) naar Sportpark Ressen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |