Home Laatste Nieuws Vierde versterking maakt selectie csv Apeldoorn compleet

Vierde versterking maakt selectie csv Apeldoorn compleet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met de komst van Ilias Yadir heeft csv Apeldoorn de selectie voor komend seizoen compleet. De 21-jarige Yadir komt over van derdeklasser Be Quick Zutphen en is na doelman Damian Stiemer (GVVV), Kelly João (HZVV) en Bruno van den Dungen (Go Ahead Eagles) de vierde aanwinst voor de roodgele formatie uit Apeldoorn die volgend seizoen weer in de eerste klasse uitkomt.

De behendige middenvelder Ilias Yadir uit Zutphen is blij met zijn nieuwe vereniging: “Ik heb csv Apeldoorn de laatste jaren gevolgd aangezien er meerdere Zutphense spelers actief zijn. Ik keek iedere zondag de samenvatting en daarin is mij opgevallen dat er goed wordt gevoetbald. Met mijn aanvallende spel denk ik zeker van waarde te kunnen zijn. Daarnaast wil ik mij graag verder ontwikkelen”.

Trainer Jan Kromkamp heeft komend seizoen de beschikking over 22 selectiespelers. Naast de vier aanwinsten blijven Daniël Krosse, Sem Oerlemans, Jeremy Jonker, Yorik Meijer, Rik Vlutters, Rob Diderik, Laurence van den Enk, Jelle Macaré, Cedric Bultman, Cem Köse, Pook Descendre, Nigel Michels, Ruben Katerberg en Didier Martel de club uit Apeldoorn trouw. Uit de eigen gelederen sluiten Nick Hofman, Timo Calot, Pieter van der Straten en Mehdi Bouhekan aan.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl