Home Laatste Nieuws NSC Nijkerk shopt in Tweede divisie

NSC Nijkerk shopt in Tweede divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jason de Groot speelt in het nieuwe seizoen voor NSC Nijkerk. De eersteklasser uit Nijkerk neemt de 21-jarige middenvelder over van Tweede divisieclub SV Spakenburg waar De Groot voornamelijk in het onder 23 elftal actief was. In de met 4-2 verloren uitwedstrijd tegen Quick Boys maakte De Groot in maart zijn debuut in de Tweede divisie.

Op de website van NSC Nijkerk introduceert De Groot zichzelf: “Ik ben begonnen bij fc Waterwijk in Almere op mijn 6e waarna ik op mijn 9e gescout werd door Almere City waar ik tot mijn 18e heb gespeeld. Hierna heb ik de stap gemaakt naar sv Spakenburg en daar ook mijn debuut gemaakt en aandeel gehad in de mooie uit overwinning voor de KNVB beker op fc Utrecht. Vanaf volgend seizoen ben ik actief voor NSC Nijkerk.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl