App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duo van csv Apeldoorn naar VIOS Vaassen

Duo van csv Apeldoorn naar VIOS Vaassen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jasper Verstraten en Thymo Brouwer spelen komend seizoen voor derdeklasser VIOS Vaassen, het duo speelde afgelopen seizoen bij csv Apeldoorn in de Vierde divisie.

Jasper Verstraten was bezig aan zijn tweede periode in Apeldoorn, de 30-jarige verdediger keerde in 2022 na een periode van zes seizoenen bij DTS Ede terug bij csv Apeldoorn. In totaal heeft Verstraten 91 officiële duels in de Apeldoornse hoofdmacht gespeeld.

Thymo Brouwer kende vanwege een vervelende blessure een ongelukkig seizoen bij de roodgele formatie uit Apeldoorn. De 23-jarige middenvelder hoopt bij VIOS Vaassen een onomstreden basisspeler te worden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |