App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zes aanwinsten voor AVW’66

Zes aanwinsten voor AVW’66

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Westervoortse derdeklasser AVW’66 heeft de selectie voor volgend seizoen met zes spelers versterkt. Van buurman Sportclub Westervoort komt doelman Mike van Mierle naar Sportpark Hamerden. Verder spelen  Jay Ax (MASV), Gigi Deida (SML), Carmine Bello (SML), Dante Roumimper (Eendracht Arnhem) en Ryan Borst (DVV) komend seizoen in het roodzwart.

AVW’66 eindigde dit seizoen op de derde plaats in de derde klasse E en werd in de eerste ronde van de nacompetitie uitgeschakeld door WAVV (1-3). Bij de club uit Westervoort is Marcel Muhlack als opvolger van Jan Oosterhuis (OSC) de nieuwe trainer. Mike Teeuw (FC Zutphen) en Levi Wijman (De Paasberg) vertrekken bij AVW’66.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |