Home Arnhem Weer versterking voor ASV Zuid Arnhem

Weer versterking voor ASV Zuid Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

ASV Zuid Arnhem heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met Justin Borgers. De aanvaller keert na een seizoen bij HC’03 terug op Sportpark Drielse Dijk. Verder sluit ook Kevin Baltus aan bij de hoofdmacht van de Arnhemse vijfdeklasser, Baltus speelde afgelopen seizoen in het vierde elftal van Zuid Arnhem.

Eerder werd al bekend dat Nigel Zweers, Thymon van Driel, Chester van Veen, doelman Terence van der Pol en Mick van Amersvoort van het onder 19 elftal van Arnhemse Boys naar Zuid Arnhem komen en dat de selectie van trainer Zweers versterkt wordt met Lars Houtriet en Kevin Lo Si Sen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |