Home Laatste Nieuws Vijf nieuwe spelers Beuningse Boys

Vijf nieuwe spelers Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De selectie van vv Beuningse Boys is voor komend seizoen versterkt met vijf nieuwe spelers. De nieuwe trainer Martijn Bartels kan in het nieuwe seizoen beschikken over Koen Fintelman. Bij vijfdeklasser WVW was de aanvaller dit seizoen goed voor 26 doelpunten. Verder sluit Mick In Den Bosch na een sabbatical weer aan bij de hoofdmacht en keert Jasper Bruisten na een jaar in de Verenigde Staten ook weer terug op Sportpark De Ooigraaf. Uit de eigen jeugd maakt Kay Timisela de overstap naar de eerste selectie, terwijl Jurmany Eusebio vanuit Quick naar Beuningse Boys komt.

Beuningse Boys speelt zondag in Wijchen de finale van de nacompetitie tegen Quick 1888. Bij winst blijft de formatie uit Beuningen tweedeklasser en krijgt een moeizaam seizoen in de tweede klasse na het overtuigende kampioenschap van 2022 een positief einde.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |