Home Laatste Nieuws Sterkhouders Shanwary en Kooijmans weg bij Achilles’29

Sterkhouders Shanwary en Kooijmans weg bij Achilles’29

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Esmat Shanwary speelt komend seizoen bij SV Olympia’25 uit Hilversum. De 29-jarige aanvallende middenvelder was bezig aan zijn derde seizoen bij Achilles’29. In verband met een verhuizing naar het westen van het land vertrekt de vijfvoudig international van Afghanistan bij de club uit Groesbeek. De makkelijk voetballende Shawary speelde in het verleden onder meer bij NEC, FC Utrecht, GVVV, UDI’19 en Lienden.

Marco Kooijmans vertrekt ook bij de Achilles’29. De 25-jarige linksbenige centrale verdediger begint komend seizoen bij Hönnepel Niedermonte aan zijn tweede Duitse avontuur. Kooijmans speelde eerder onder meer bij Orion, Leones, Beuningse Boys en Viktoria Goch voordat hij in 2020 naar Achilles’29 kwam.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |