Home Achterhoek VV Montferland neemt na degradatie afscheid van trainer

VV Montferland neemt na degradatie afscheid van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Montferland heeft per direct afscheid genomen van trainer Ruud Pastoor. De fusieclub uit Zeddam degradeerde vorige week zondag naar de vijfde klasse na een nacompetitienederlaag tegen SDZZ. VV Montferland was een jaar eerder ook al naar de vierde klasse gedegradeerd en won in 2023 alleen van SV Loil.

Op de website van de vijfdeklasser staat een toelichting op het besluit:

In de afgelopen twee weken heeft het bestuur van VV Montferland het seizoen 2022/2023 geëvalueerd met alle spelers van het eerste elftal, de technische staf en hoofdtrainer Ruud Pastoor. Uitkomst van deze evaluatie is dat er onvoldoende basis is om met elkaar verder te gaan in het nieuwe seizoen. In goed overleg en met wederzijds goedvinden is besloten de samenwerking te beëindigen.

We zullen nu alles in het werk stellen een nieuwe trainer te vinden zodat we begin augustus met nieuwe energie aan het nieuwe voetbalseizoen kunnen starten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl