Home Laatste Nieuws Veelzijdige aanvaller naar Be Quick Zutphen

Veelzijdige aanvaller naar Be Quick Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De ambitieuze Zutphense derdeklasser Be Quick heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Dembo Jeng. De 23-jarige aanvaller voetbalde dit seizoen bij het onder 23 team van ACV Assen en is op alle posities voorin inzetbaar.

Op de website van zijn nieuwe vereniging geeft Jeng een toelichting:  “Ik heb nu een aantal keer met de selectie meegetraind en ik heb het erg naar mijn zin hier en ben er goed opgevangen door de spelers en de staf. Voetbal is alles voor mij en ga mij daarom ook volledig inzetten om er een succesvol seizoen van te maken.”

Be Quick liet deze week weten dat ook Kevin Teunissen, Yunis Mohamed Ali en Anil Akdogan komend seizoen bij de club uit Zutphen zijn blijven.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl