Home Arnhem Dierensche Boys komend seizoen zonder eerste elftal

Dierensche Boys komend seizoen zonder eerste elftal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Dierensche Boys zal komend seizoen geen eerste elftal inschrijven. Afgelopen jaar kwam het eerste team van de 103-jarige vereniging uit Dieren uit in de vijfde klasse van het zondagvoetbal en eindigde Dierensche Boys met acht punten op de laatste plaats van de vijfde klasse C.

De club uit Dieren spreekt in een verklaring de hoop uit dat in het seizoen 2024/25 weer voldoende spelers beschikbaar zijn om een eerste elftal aan de competitie te laten deelnemen. Dierensche Boys kampt nog steeds met de naweeën van de corona-seizoenen en raakt een aantal spelers kwijt die meer ambitie hebben dan het huidige niveau.

Secretaris Nanette Zwierenberg stelt: “Wij kunnen geen prestatiewaardig team samenstellen. Voor het seizoen 2024-2025 verwachten wij op basis van doorstroming van talenten uit de eigen jeugdopleiding opnieuw te kunnen starten met een eerste elftal.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |