Home Arnhem Sportpark voor finale van RKHVV is bekend

Sportpark voor finale van RKHVV is bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de jacht op promotie naar de Vierde divisie doet RKHVV zondagmiddag Hoogland aan. De finale van de nacompetitie tegen het Alkmaarse AFC’34 wordt op het kunstgrasveld van Sportpark Langenoord gespeeld, vlakbij Amersfoort. Het duel in Hoogland begint om 14:00.

RKHVV is na overwinningen op Rkvv Velsen (10-11 na strafschoppen) en De Zouaven (2-3) nog een overwinning verwijderd van de promotie naar de Vierde divisie. Bij een nederlaag krijgt de ploeg van trainer Frans Koenen een herkansing in een halve competitie met de verliezers van de duels EVV Echt- Nemelaer en Best Vooruit- NEO.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |