Home Laatste Nieuws Sterk Union naar finale nacompetitie

Sterk Union naar finale nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Union heeft ook de halve finale van nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse gewonnen. In Drenthe was Union met 1-3 te sterk voor VV Valthermond. Zondag speelt Union in de finale tegen VV TSC, de club uit Oosterhout eindigde dit seizoen op de tweede plaats in de zuidelijke tweede klasse.

Op Sportpark De Meent won Union relatief makkelijk. Na zwaarbevochten overwinningen op SDO en Sellingen was het team van trainer Fabian Krebbers duidelijk te sterk voor VV Valthermond, de veertiende wedstrijd op rij zonder verlies. Ingo Custers was tweemaal trefzeker, Lloyd Kooiman scoorde ook.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |