Home Laatste Nieuws Overschrijven in amateurvoetbal mogelijk tot en met 15 juni

Overschrijven in amateurvoetbal mogelijk tot en met 15 juni

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de website van de KNVB wordt benadrukt dat spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging willen voetballen uiterlijk donderdag 15 juni hun overschrijving moeten aanvragen. Dit gaat digitaal en via de nieuwe vereniging. 

De KNVB zegt hierover het volgende:

Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen, moeten hiervoor een overschrijving aan vragen. Dit geldt ook voor spelers die in de afgelopen drie jaar hebben gevoetbald en inmiddels zijn afgemeld bij hun oude vereniging. De deadline voor de nationale overschrijvingen ligt op 15 juni, 23.59 uur. De verzoeken tot overschrijving worden verleend per 1 juli.

Meer informatie: Nationale overschrijvingen amateurvoetbal mogelijk tot en met 15 juni | KNVB

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |