App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren verdediger maakt rentree bij DVOL

Ervaren verdediger maakt rentree bij DVOL

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Bart de Lange maakt komend seizoen bij DVOL zijn rentree op de voetbalvelden. De 32-jarige verdediger was na een vervelende blessure vier jaar geleden gestopt met voetballen maar gaat bij de derdeklasser uit Lent zijn rentree maken.

De Lange speelde in de jeugd van Union en heeft vier seizoenen bij Sportclub Bemmel en Orion gespeeld. Eerder werd al bekend dat doelman Nick Bender (Bemmel), Pieter Reussing (FC Kunde) en Yaya Camara (Achilles’29) komend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Vossenpels gaan spelen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |