Home Laatste Nieuws TEC degradeert naar Derde divisie

TEC degradeert naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC is gedegradeerd naar de Derde divisie. De club uit Tiel ging in de eerste ronde van de nacompetitie kansloos onderuit tegen SteDoCo. Nadat woensdagavond de eerste ontmoeting in Hoornaar al met 4-1 verloren was gegaan, verloor TEC zaterdag op De Lok met 0-2. SteDoCo speelt in de halve finale van de nacompetitie tegen VVSB.

TEC begon gretig in de jacht naar een snelle openingstreffer, maar na twaalf minuten scoorde SteDoCo via Sjaak Kuyper uit een counter nadat TEC een corner mocht nemen. Met Leeuwin als spits en met opportunistisch spel probeerde de ploeg van Meijers en Van de Haar nog wel het tij te keren, maar het echte gif en de finesse ontbrak. Direct na rust was de goal van Joran Schröder de definitieve beslissing, het was het derde doelpunt van de aanvoerder in het tweeluik: 0-2.

Door de nederlaag keert TEC na vier seizoenen op het hoogste amateurniveau weer terug in de Derde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl