Home Arnhem RKHVV naar finale nacompetitie

RKHVV naar finale nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKHVV heeft dankzij een 2-3 overwinning op De Zouaven de finale van de nacompetitie bereikt. Zondag spelen de Huissenaren op neutraal terrein tegen AFC’34, bij winst speelt RKHVV volgend seizoen in de Vierde divisie. Bij verlies krijgt de ploeg van trainer Frans Koenen in een halve competitie nog een herkansing.

Na de penaltyzege op Rkvv Velsen was De Zouaven de tweede Vierde divisieploeg die door een nederlaag tegen RKHVV degradeert. In Grootebroek bracht Michael van Swaaij de bezoekers al snel op een 0-1 voorsprong. De Zouaven kwam vlak voor rust door een benutte strafschop op gelijke hoogte. Een ongelukkig moment van de doorgaans zo betrouwbare doelman Van der Sman bracht de thuisploeg op voorsprong, maar dankzij een penalty van Van Swaaij en de winnende goal van invaller Mike de Beer is RKHVV na de 2-3 zege dichtbij de promotie naar de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl