Home Achterhoek Quick 1888 en Beuningse Boys naar finale

Quick 1888 en Beuningse Boys naar finale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Quick 1888 heeft zich dankzij een 1-2 overwinning op VIOD geplaatst voor de finale van de nacompetitie. Na eerdere zeges op VVO en VDZ was de winst van Quick 1888 de derde overwinning op een periodekampioen van de derde klasse B.

Zondag treft de roodzwarte formatie uit Nijmegen in de finale voor een ticket in de tweede klasse het fysiek sterke Beuningse Boys. De club uit Beuningen was met 5-0 veel te sterk voor SCE en kan zich via een zege op Quick 1888 handhaven in de tweede klasse.

Beekbergen verloor met 4-3 van Lemelerveld en blijft derdeklasser.

De uitslagen van 11 juni:

VIOD- Quick 1888 1-2
Beuningse Boys- SCE 5-0
Lemelerveld- Beekbergen 4-3
Barbaros- GVV Eilermark 3-2

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl