App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Historische promotie AWC naar Derde divisie

Historische promotie AWC naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC speelt volgend seizoen in de Derde divisie. De club uit Wijchen won in de finale van de nacompetitie toch wel verrassend met 0-1 van Baronie en promoveert naar het tweede amateurniveau van Nederland. 

De wedstrijd in Breda blijkt achteraf het laatste duel van trainer Camiel Jager voor AWC te zijn. De succesvolle trainer vertrekt door de voordeur naar Bennekom en wordt opgevolgd door Lodewijk de Kruif. Op Sportpark De Blauwe Kei in Breda scoorde Daan de Bruin al snel in de tweede helft de enige en winnende goal van de wedstrijd. Doordat het eerste duel in Wijchen in een 1-1 remise was geëindigd, promoveert AWC.

AWC won de eerste periodetitel van de Vierde divisie b en eindigde op een negende plaats. In de nacompetitie piekte de club uit Wijchen met overwinningen op RKAVV en Baronie op het juiste moment.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |