App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Elf doelpunten voor finalist FC Dinxperlo

Elf doelpunten voor finalist FC Dinxperlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Dinxperlo heeft de finale van de nacompetitie gehaald, dat is op zich niet zo opmerkelijk. Wel de manier waarop. Zoals wel vaker dit seizoen staan de wedstrijden van FC Dinxperlo vol spektakel, maar zelfs voor Dinxperloose begrippen was de 5-11 overwinning bijzonder.

Op bezoek bij UDI in Enschede leek FC Dixperlo te degraderen toen de blessuretijd met een 5-4 tussenstand inging. Cas Jansen scoorde echter de belangrijke 5-5, waarna er verlengd moest worden. In de verlenging was FC Dinxperlo nog zesmaal trefzeker, waardoor de fusievereniging met een 5-11 overwinning Enschede verliet.

Diogo Almendra was viermaal trefzeker voor FC Dinxperlo dat zondag tegen Concordia Wehl in de finale speelt.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |