App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws NIVO-Sparta na zevenklapper dichtbij handhaving

NIVO-Sparta na zevenklapper dichtbij handhaving

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NIVO-Sparta is dankzij een daverende 7-1 overwinning op Arnemuiden dichtbij handhaving in de eerste klasse. Zaterdag speelt de club uit Zaltbommel in de finale van de nacompetitie op neutraal terrein tegen Zuidland. 

Op Sportpark De Watertoren ging NIVO-Sparta met een 2-1 voorsprong de rust in. Iain Brands opende de score waarna de bezoekers uit Zeeland via een benutte strafschop op gelijke hoogte kwamen. Merlijn Bax bracht de thuisploeg voor rust weer op voorsprong.

In de tweede helft duurde het even voordat NIVO-Sparta het veldoverwicht in de score tot uiting bracht, maar toen ging het ook snel. Via Appie Tan, invaller Luca Pelle, tweemaal Iain Brands en Katerberg werd het uiteindelijk zelfs 7-1.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |