App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Doelman keert bij terug bij OWIOS

Doelman keert bij terug bij OWIOS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

OWIOS kan komend seizoen weer rekenen op doelman Matthijs Kuiper. De keeper vertrok in het seizoen 2016/17 voor studie naar Amsterdam en keepte daar onder meer bij de amateurs van Ajax en bij eersteklasser WV-HEDW. De selectie van de club uit Oldebroek wordt verder aangevuld met de talentvolle jeugdspelers Youri de Vries, Niek van den Bosch en Melvin Bruinewoud.

Na de degradatie naar de derde klasse moet de nieuwe hoofdtrainer Siemen Lindeboom het komend seizoen bij OWIOS doen zonder de routiniers Bennie Veldhoen, Hendrik Uitslag en Herold Ponstein die gestopt zijn.

 

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |