App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer twee spelers van CHRC naar Ede/Victoria

Weer twee spelers van CHRC naar Ede/Victoria

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nadat eerder deze week al bekend werd dat aanvaller Marijn de Graaf en aanvallende middenvelder Jordy Kruissink trainer Khaiber Intezar volgen van CHRC naar Ede/Victoria, maakt Ede Stad.nl vandaag bekend dat er nog twee spelers van CHRC naar de vijfdeklasser uit Ede overstappen.

Routinier Mitchel Valkhof speelt volgend seizoen bij Ede/Victoria. De 33-jarige centrale verdediger of verdedigende middenvelder wordt tevens assistent-trainer van Intezar op Sportpark De Hoekelumse Eng. In het verleden kwam Valkhof onder meer uit voor RVW, TEC, DIO’30, DUNO en Redichem om drie seizoenen geleden naar CHRC te vertrekken.

Ook de talentvolle en pas 18-jarige Pamir Intezar vertrekt van CHRC naar Ede/Victoria. CHRC fuseert op 1 juli met RVW en Redichem om komend seizoen als SCW’23 waarschijnlijk in de competitie met Ede/Victoria ingedeeld te worden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |